Llar d'Infants Ralet Ralet

Llar d'Infants Ralet Ralet

Soc la Mª Àngels, la directora de la llar d’infants Ralet- Ralet. Ja fa anys que em dedico a l’educació infantil i a l’any 1999 vaig decidir obrir la meva pròpia escola bressol a Girona.

La nostra llar d’infants està composta per un equip de professionals entre educadores, psicòleg, servei de càtering, personal de neteja i serveis exteriors o d’ajuda com metges o pediatres que puntualment ens donen orientacions amb xerrades.

Al ésser una escola bressol a Girona adscrita a la Generalitat (17007798) es una garantia pels pares, ja que complim la normativa en continguts pedagògics, mesures de seguretat, higiene.

A Ralet- Ralet procurem que el procés d’integració de l’infant cap a la societat impliqui no sols el nostre equip humà sinó també el context familiar (pares, avis , germans...). Aquest punt és molt important, ja que a casa cal que es reforcin totes les activitats que es duen a terme a l’escola, per tal que l’infant tingui els conceptes molt més clars, augmenti la seva autoestima i confiança en si mateix, i els objectius es puguin assolir més fàcilment.

Per això volem fomentar les relacions amb aquest entorn perquè aquest procés sigui com més natural millor.